| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Bijna alles wat je moet weten over psychologie

Voor wie met kinderen en jongeren werkt

 
Bijna alles wat je moet weten over psychologie
Paperback, steunkleur, 304 pagina's
ISBN: 9789492873040
Verwacht op 1-2-2021
Populaire psychologie
€ 24,99
 

Over het opvoeden van kinderen en jongeren is al veel geschreven. Maar hoe weten we wat effectief bewezen is en werkt?

Dit boek verzamelt alle bewezen inzichten uit de psychologie, gedragswetenschappen en vele andere domeinen, en komt zo tot een bruikbaar overzicht van alles wat je moet weten over de ontwikkeling van kinderen. Hoe leren kinderen, hoe kun je ze motiveren en hoe kun je hun gedrag individueel en in groep vormen? Bijna alles wat je moet weten over psychologie leert het je helemaal.

Pedro De Bruyckere

Pedro De Bruyckere

Pedro De Bruyckere is pedagoog en onderzoeker aan de Arteveldehogeschool in Gent en bestrijdt mythes over onderwijs en leren. Hij is coauteur van De jeugd is tegenwoordig, Jongens zijn slimmer dan meisjes en Ik was 10 in 2015. Zijn werk is internationaal bekend en in meerdere talen uitgegeven.


Casper Hulshof

Casper Hulshof

Casper Hulshof is psycholoog en is als docent onderwijskunde verbonden aan de afdeling Educatie van de Universiteit Utrecht. Hij heeft ervaring met experimenteel onderwijskundig onderzoek, en spreekt graag en veel over de rol van media en internet in het huidige onderwijs.


Liese Missinne

Liese Missinne

Liese Missinne is onderwijskundige en lerarenopleider aan Arteveldehogeschool in Gent voor toekomstige leraren secundair (of voorgezet) onderwijs.