| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen

Niet-bedreigende leiderschapsstrategieën voor vrouwen

 
Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen
Flexcover, kleur, 216 pagina's
ISBN: 9789462961654
oktober 2020
Werk en loopbaan
€ 22,50
 

Ambitieuze vrouwen zijn eng. En dus moeten vrouwelijke leiders er alles aan doen om te voorkomendat ze opdringerig, agressief of competent overkomen. Dit boek leert vrouwen daarom verschillende niet-bedreigende leiderschapsstrategieën om succesvol te zijn zonder het fragiele ego van de heren te kwetsen.

In Succesvol zijn zonder het ego van de heren te kwetsen laat Sarah Cooper zien hoe vrouwen hun dromen waar kunnen maken, een succesvolle carrière kunnen hebben en goede leiders kunnen worden zodra de mannen op kantoor klaar zijn met mansplainen. Toegegeven, soms lijkt er geen eind te komen aan hun ‘verhelderende’ manier van uitleggen. Dat is precies de reden dat dit boek enkele lege pagina’s bevat waar je heerlijk op kunt droedelen tot hij zijn mond houdt.

Sarah Cooper geeft je tips over hoe je authentiek kunt blijven terwijl je al je ware gevoelens en gedachten voor je houdt, een handleiding ‘gaslighting voor beginners’ en een setje buttons om de heren te belonen voor prestaties als het behandelen van vrouwen als mensen. En als dat allemaal niet werkt, kun je altijd nog gebruik maken van de bijgevoegde snorstickers waardoor je er als vrouw mannelijker uitziet en een stuk minder bedreigend overkomt.

‘Ik heb me net door de inhoudsopgave weten te worstelen. De rest was te kwetsend.’

– Een man

Sarah Cooper

Sarah Cooper

Sarah Cooper is een Amerikaanse schrijver, comedian, spreker en auteur van de bestseller 100 Tricks to Appear Smart in Meetings. Daarnaast is ze bekend van het persifleren van president Trump op social media, creator van de satirische blog TheCooperReview.com, die verschijnt in o.a. de Washington Post en Forbes en door meer dan 100.000 mensen per maand wordt gelezen.