| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Proberen lukt altijd

Stop perfectiestress, train je faalspieren

 
Proberen lukt altijd
Paperback, steunkleur, 224 pagina's
ISBN: 9789462961593
Verwacht op 9-9-2020
Persoonlijke ontwikkeling
€ 22,50
 

Er zijn veel mensen waarbij ‘goed’ nooit ‘goed genoeg’ is. Die vinden dat ze altijd meer dan het beste van zichzelf moeten geven. Altijd moeten gaan voor een 10+. Want voor minder doen ze het niet. Sterker nog: vaak beginnen ze niet aan iets nieuws of ingewikkelds als ze er niet 100% zeker van zijn dat het perfect wordt. En dat is zo jammer, want proberen lukt altijd!

Op zich is er niets mis met perfectionisme: wie wil er nu niet iets prachtigs afleveren? Maar als dat streven voortkomt uit de angst niet goed genoeg te zijn, niet te voldoen aan je eigen of andermans normen, wordt het een heel ander verhaal. Nooit fouten mogen maken, bang zijn voor feedback en chronisch ontevreden zijn over wat je bereikt, verlamt je. Het remt je plezier, creativiteit en prestaties. Het leidt tot perfectiestress. Tot een onvrij leven. En dat put uit.

Dit boek kan dat veranderen. Met alle theorie, tips en tools stop je je perfectiestress en train je je faalspieren. En de herkenbare voorbeelden, verrassende opdrachten en vooral de humor maken het een geweldig leuk boek!

Remko van der Drift

Remko van der Drift

Remko van der Drift is directeur van het Instituut voor Faalkunde. Hij inspireert mensen om vriendelijk en begripvol om te gaan met de tekortkomingen van zichzelf en anderen. Zodat we kunnen leven in een faalkundige samenleving waarin we imperfecties aanvaarden en daar open over mogen zijn. En waarin we fouten en falen benutten voor een mooiere wereld met meer ruimte om te leren, genieten, vernieuwen en compassie.

Remko geeft energieke lezingen, trainingen, organiseert faalfestivals en schreef de boeken Fouten maken moet, Fouten maken moed en Proberen lukt altijd.