| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Leven zonder zorgen

Hoe je je zorgen, angsten en stress overwint

 
Leven zonder zorgen
Paperback, zwart-wit, 320 pagina's
ISBN: 9789462961357
november 2019
Populaire psychologie
€ 24,99
E-boek
ISBN: 9789462961364
november 2019
Populaire psychologie
€ 17,99
 

‘Fear doesn’t exist anywhere except in the mind.’

Zorgen, we hebben er allemaal weleens last van. Van kleinere zorgen tot grotere zorgen; soms zijn ze direct op te lossen, soms liggen we er nachten van wakker. Maar wat als zorgen je leven overnemen of zelfs omslaan in angst? Wat als je gewoon niet meer kunt eten van de stress of er zelfs ziek van wordt? Leven zonder zorgen biedt de oplossing.

In deze klassieker leert bestsellerauteur Dale Carnegie je een aantal praktische strategieën waarmee je direct aan de slag kunt. Met Leven zonder zorgen onderzoek je de aard van je zorgen, angst en stress en op welke niveaus het je leven kan beïnvloeden: fysiek, emotioneel, cognitief, relationeel en zelfs spiritueel. Kom tot de kern van je zorgen aan de hand van deze simpele vragen: wat is het probleem? Wat is de oorzaak? Welke mogelijke oplossingen zijn er? En welke is voor jou het best? Dit boek biedt je alle houvast om je zorgen, angsten en stress te overwinnen.

Dale Carnegie was een invloedrijke Amerikaanse schrijver, vooral bekend van de managementklassieker Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt. Zijn boeken hebben miljoenen mensen geholpen om hun eigen gedrag te veranderen en zo meer uit hun leven te halen.

Wereldwijd meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht!

Dale Carnegie

Dale Carnegie

Dale Carnegie (1888-1955) was een invloedrijke Amerikaanse schrijver, vooral bekend van de managementklassieker Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt,/i>. Zijn boeken hebben miljoenen mensen geholpen om hun eigen gedrag te veranderen en zo meer uit hun leven te halen.

'Fear doesn’t exist anywhere except in the mind.' – Dale Carnegie