| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Pak je Carlosmoment (e-book)

Klein gebaar, groot geluk

 
Pak je Carlosmoment (e-book)
E-boek
ISBN: 9789462961203
februari 2020
Persoonlijke ontwikkeling
€ 15,99
 

Gewoon gelukkig zijn en ook nog eens bijdragen aan het geluk van anderen, wie wil dat nou niet? Jaap Bressers, een van de meest gevraagde sprekers van Nederland, ontdekte in zijn eigen zoektocht naar geluk de kracht van het Carlosmoment. Een klein gebaar dat zorgt voor een groot geluk. En het meest bijzondere: iedereen kan het. Jaap moest er, zoals hij zelf zegt, zijn nek voor breken om dit te beseffen. Gelukkig kan het nu ook een stuk simpeler, bijvoorbeeld door dit boek te lezen. Het bestaat uit korte persoonlijke verhalen waar je ook zelf iets mee kan.

Op een aanstekelijke manier, met veel humor en emotie, legt Jaap uit wat een Carlosmoment is. Je hoeft er niet harder voor te werken. Je hoeft ook niks te veranderen. Het is er al. Je hoeft alleen maar je moment te pakken. Zo draag je op een simpele en leuke manier bij. Voor jezelf en de ander. Geluk groeit als je het deelt.

  • Van de auteur van de bestseller Waar een wiel is, is een weg (meer dan 25.000 exemplaren verkocht!).
  • Dit is het eerste klimaatpositieve boek ter wereld: zo milieuvriendelijk geproduceerd dat je, zelfs als je het in de kast laat staan, al bijdraagt aan een beter milieu.

“Jaap en zijn Carlosmomentjes dragen daadwerkelijk bij aan het geluk van anderen." – Guido Weijers, cabaretier

“Het blijft iedere keer magisch om het effect van de Carlosmomentjes te ervaren. Voor jezelf en de ander.” – Bas van der Veldt, directeur AFAS

“Ik lees nooit boeken, maar deze heb ik verslonden.” – Riny uit Eindhoven

“Bla.. bla.. wa..” – Bram (1 jaar)

Jaap Bressers

Jaap Bressers

Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker – Nederlands eerste sit-down comedian. Zijn optredens raken en vermaken en inspireren je om zelf het verschil te maken, in je werk en je persoonlijke leven. www.jaapbressers.nl