| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Inspiratie voor Innovatie

101 lessen voor innovators

 
Inspiratie voor Innovatie
Paperback, kleur, 240 pagina's
ISBN: 9789462961111
maart 2019
Persoonlijke ontwikkeling
€ 17,50
 

Innoveren is een mentaliteit. Wanneer je innoveert vernieuw je een strategie, product, dienst, proces of markt. Maar hoe kom je aan nieuwe inspiratie? Hoe krijg je outside the box-ideeën? Hoe overwin je weerstand binnen jouw organisatie? En hoe krijg je klanten mee?

Inspiratie voor Innovatie biedt praktische inzichten, tips en tools voor innovatie. De 101 lessen zijn verrassend en uitdagend en worden ondersteund met intrigerende foto’s en graphics die je helpen in je zoektocht hoe je het beste kunt innoveren. Gijs toont je hoe je een innovatieve mindset kunt krijgen, patronen kan doorbreken, je klanten echt kunt begrijpen, een cultuur voor innovatie kunt creëren en innovatieprojecten succesvol kunt implementeren. Een prachtig ontworpen boek dat onmisbaar is voor elke succesvolle innovator!

- Van de auteur van Het Innovatiedoolhof, winnaar Managementboek van het Jaar 2017.

- Een prachtig ontworpen boek om jezelf te inspireren of om cadeau te geven.

Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen (1960) is professioneel spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Eind 2002 startte hij een eigen organisatie die zich richt op het versnellen van innovatie in organisaties. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode (FORTH innovation method). De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces. Gijs helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten.

Zijn internationale bestseller ‘De Innovatie Expeditie’ is inmiddels in zes talen verschenen, waaronder Nederlands. In het daaropvolgende boek ‘Het Innovatiedoolhof’ geeft hij vier routes om succesvolle nieuwe business cases op te leveren. Het werd bekroond tot Managementboek van het Jaar 2018. Zijn boek ‘Innoveer Jezelf’ (2017) vind je een praktische aanpak om je eigen werk in zes stappen te vernieuwen. Dit verscheen net als zijn laatste boek ‘Inspiratie voor innovatie’ bij AnderZ, een imprint van Van Duuren Management.

Gijs was in 2013 een van de eerste Influencers bij LinkedIn en heeft 300.000 volgers. Al vijf jaar op een rij is Gijs gekozen in de top 10 van de internationale innovatiebloggers top 40. Gijs is keynote speaker bij verschillende grote internationale evenementen. Zo was hij spreker bij de ‘Turkish Innovation Week’ in Istanbul en bij ‘Product Innovation Berlin’. En faciliteert hij innovatieworkshops voor 3M in de Verenigde Staten en AIRBUS in Frankrijk.

Gijs inspireert mensen als workshopleider of als keynote speaker op (inter)nationale innovatieconferenties of managementbijeenkomsten. De lezingen en workshops van Gijs zijn praktisch, informeel, vol humor en entertainment.