| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Start UP!

Hoe jij jouw idee vleugels geeft

 
Start UP!
Paperback, kleur, 160 pagina's
ISBN: 9789462961098
januari 2019
Werk en loopbaan
€ 18,99
 

Je bent beginnend ondernemer of droomt ervan om – al dan niet naast je huidige baan – je eigen bedrijf op te zetten. Je hebt een briljant idee of bent op zoek naar een lumineuze oplossing voor dat ene gat in de markt. Liefst zou je er morgen al mee aan de slag gaan. Maar hoe pak je het slim aan?

Start UP! is een inspiratieboek voor beginnende ondernemers die kansen ruiken. Het laat zien hoe je je creativiteit ontwikkelt, hoe je tot goede ideeën komt en hoe je een helder en concreet plan maakt. Maar ook hoe je aan geld komt om dat plan te realiseren en welke stappen er vervolgens nodig zijn om je plan succesvol van de grond te krijgen. Start UP! staat boordevol praktische informatie om je idee vleugels te geven. Een onmisbare handleiding voor iedere starter die liever onderneemt dan leest!

- Een praktisch boek voor iedereen die liever onderneemt dan leest – en popelt om te starten.

- Met visuele verhalen, illustraties en collages van de jonge ontwerpster Astrid Yperlaan.

Leo Pot

Leo Pot

Leo Pot is succesvol manager en cultuurondernemer. Eerder schreef hij de enthousiast ontvangen managementboeken Hoe pak je een oen zijn poen? over het gebruik van psychologie in marketing en sales en Hoe krijg je altijd gelijk? met 49 psychologische inzichten (die je misschien toch maar niet moet gebruiken…).


Astrid Yperlaan

Astrid Yperlaan

Astrid Yperlaan is kunstenaar en combineert graag verschillende media, stijlen en technieken, zoals fotografie, illustratie, film, animatie en zelfs licht! Samen met haar partner Roel maakt ze onder de naam Astrid & Roel o.a. lichtobjecten, installaties, films en animaties. In samenwerking met auteur Leo Pot heeft ze het boek Start UP! vormgegeven.