| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Solliciteren? Zet je gunfactor in!

 
Solliciteren? Zet je gunfactor in!
Paperback, zwart-wit, 184 pagina's
ISBN: 9789462961036
augustus 2018
Werk en loopbaan
€ 20,00
 

Laat jezelf zien, zet je Gunfactor in en krijg die nieuwe baan!

Wie tegenwoordig succesvol wil solliciteren, zal het moeten hebben van zijn netwerk. 85% van de vacatures wordt namelijk via via ingevuld door referral marketing, waarbij anderen jouw ambassadeur zijn. Als sollicitant moet je daarom werken aan je persoonlijke zichtbaarheid en vindbaarheid. Het hebben van een hoge gunfactor bij de juiste mensen zorgt ervoor dat ze aan je denken en je benaderen wanneer ze iets horen dat voor jou interessant kan zijn.

Een optimale online en offline presentatie van jezelf is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers en netwerkcontacten. Het wekt vertrouwen. Gertien Beijering leert je hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw gunfactor zodat je zelf in de lead bent en die felbegeerde baan krijgt.

Met dit praktische boek leer je alles over:

- Hoe je ervoor zorgt dat mensen aan je denken wanneer ze een passende vacature hebben

- Hoe je opvalt tussen andere sollicitanten

- Hoe je je kennis, kunde en meerwaarde op een overtuigende wijze onder de aandacht brengt

- Hoe je een duurzaam netwerk opbouwt van persoonlijke ambassadeurs

- Hoe je vertrouwen opbouwt en commitment krijgt zodat jou die baan gegund wordt

Gertien Beijering

Gertien Beijering

‘Waar een wil is, is een weg en laat dat zien’ Dat is het motto van Gertien Beijering. Bij alles wat zij doet, geldt: ‘Practise what I preach.’ Veel voldoening krijgt ze uit het feit dat ze met haar kennis en jarenlang ervaring anderen kan inspireren, motiveren en stimuleren om meter te maken door de inzet van hun kwaliteiten, talenten, ervaring, persoonlijkheid en zelfsturing. Want zichtbaarheid van deze factoren in je communicatie, loopbaan en netwerk maakt dat je sneller gewenste resultaten behaalt en successen kunt vieren.

De interesse van Gertien in de gunfactor is enkele jaren geleden ontstaan. Gertien is van mening dat je altijd afhankelijk bent van de mening van een ander. Echter je kunt invloed uitoefenen op de mening die een ander zich over jou vormt door met je houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid authenticiteit uit te stralen. Wanneer het ontstane beeld positief is, is diegene sneller geneigd je te vertrouwen en je te helpen bij het behalen van jouw resultaten. Je hebt dan een gunfactor. Van haar bedrijven ‘De GunfactorVerhoger’ en de ‘Gunfactor Academie helpt ze nu anderen met het verhogen van hun gunfactor op de arbeidsmarkt.

Gertien schreef de boeken 'Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger' (Van Duuren Management) en 'Solliciteren? Zet je Gunfactor in!' (AnderZ) Dit laatste boek is een derde, herziene editie van de titel 'Solliciteren met de GunfactorVerhoger'.