| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

40 dagen liefde voor jezelf

Jouw persoonlijke route naar meer vrijheid, rust en geluk

 
40 dagen liefde voor jezelf
Paperback, zwart-wit, 192 pagina's
ISBN: 9789462960817
maart 2018
Persoonlijke ontwikkeling
€ 21,99
 

Gelukkig zijn en van jezelf houden gaan hand in hand. Het zijn geen zaken die zomaar even ontstaan. Er wordt soms wat vanzelfsprekend over gedaan. ‘Geluk is een keuze!’ wordt dan gezegd. Of: ‘Natuurlijk hou ik van mezelf!’ Maar in de praktijk is liefde voor jezelf het moeilijkste wat er is. (Zelf)oordeel, schaamte en schuldgevoel weerhouden ons er vaak van om de keuzes te maken die we eigenlijk zouden willen maken en het leven te leiden wat we zouden willen.

Dit boek helpt je om ongeacht alle zelfkritiek te kiezen voor jou. Het geeft je de handvatten, inzichten en inspiratie om liefde voor jezelf een vanzelfsprekend deel van wie je bent te maken. Doordat het zo praktisch van opzet is, houdt niets je nog tegen de allerlaatste slag te slaan en je ‘gewoon’ elke dag gelukkig te voelen.

- Een praktische route om te volgen, maar wel helemaal op jouw manier.

- 40 dagen lang van dag tot dag uitgewerkt in handvatten, inzichten en inspiratie.

- Het eerste werkboek om te werken aan zelfcompassie.

Marieke Zwinkels

Marieke Zwinkels

Marieke Zwinkels schreef dit boek nadat ze zelf 40 dagen lang elke dag aandacht besteedde aan zelfliefde en haar leven daardoor veranderde. Marieke gelooft dat iedereen écht vrij en gelukkig kan leven en is inspirator, deelt inzichten en kennis en biedt de praktische handvatten om dat te doen, bijvoorbeeld met haar programma The Freedom To Fly.