| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Slim!

7 stappen voor je dagelijkse portie persoonlijke grip op je leven

 
Slim!
Boek, 160 pagina's
ISBN: 9789462960480
Deze titel is niet langer leverbaar
Persoonlijke ontwikkeling
 

De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog en dit geeft stress.

De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar de balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Dan is SLIM! iets voor jou.

Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. SLIM! is geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Met SLIM krijg je meer zelfvertrouwen, een betere focus, meer plezier en betere werkresultaten. Geen oeverloze theorie maar direct aan de slag is het motto. Je komt eindelijk toe aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op naar een meer ontspannen leven!

"De essentie van het leven is ‘blij zijn’. SLIM! maakt blij en zorgt voor balans op het werk en thuis: kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven, is dit boek de juiste keuze!" - Robin van Beek, Oprichter Vocal Center Nederland, inspirational speaker en vocal coach van o.a. The Voice of Holland, Armin van Buuren en Mr. Probz.

"Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht en de inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar!" - Pauline van Aken - Inspirerend spreker en gespreksleider, en presentatrice bij Hart van Nederland, Nickelodeon en RTL Z.

Mayta Braun

Mayta Braun

Mayta Braun is trainer, coach en auteur in talentontwikkeling. Het is zijn overtuiging, dat mensen en organisaties ongekende vermogens hebben om succesvol te zijn. Hij is auteur van IK (Remco Claassen) en Gouden discipline.


Wout Plevier

Wout Plevier

Wout Plevier is trainer, spreker, coach en auteur in persoonlijke effectiviteit. Hij heeft al meer dan 60.000 mensen geleerd, hoe ze met meer bezieling en op hun talent kunnen leven en werken. Hij schreef de bestseller Win tijd met snellezen.