| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Het Mindfulness kleur- en knutselboek

Het anti-stressboek voor meer ontspanning en rust in je leven

 
Het Mindfulness kleur- en knutselboek
Boek, 96 pagina's
ISBN: 9789462960398
Deze titel is niet langer leverbaar
Populaire psychologie
 

Het is onmogelijk om constant ‘aan’ te staan. Je brein kan oververhit raken wanneer het voortdurend onder grote druk moet werken. Wordt het je allemaal teveel, en voel je je rusteloos en gespannen? Maak dan je hoofd leeg met Het Mindfulness kleur- en knutselboek.

Dit handige pocketboek bevat kleurplaten, spelletjes, en andere oefeningen die jou helpen te ontspannen en je brein uit te schakelen. Door je hersenen iets specifieks te geven om op te focussen, kunnen je gedachten vrijuit stromen zonder dingen te overdenken. Elke oefening is gebaseerd op het behouden van de balans tussen uitdaging en vaardigheid. Door je intensief te concentreren blijf je in het moment, in het hier en nu, en ben je even verlost van de stressvolle gedachten in je hoofd.

- Van Gill Hasson, de auteur van de bestseller Mindfulness pocketboek (meer dan 37.000 exemplaren verkocht).

- Bevat niet alleen kleurplaten, maar ook andere knutsels en raadsels zoals optische illusies, origami, woordzoekers, en doolhoven.

- In handig pocketformaat zodat je het ook makkelijk mee kunt nemen onderweg.

Gill Hasson

Gill Hasson

Gill Hasson is docent aan de Universiteit van Sussex en geeft trainingen. Als freelance journalist schrijft ze artikelen over persoonlijke ontwikkeling en relaties. Haar drijfveer is de overtuiging dat mensen hun manier van denken over het leven, anderen en henzelf positief kunnen veranderen.


Gilly Lovegrove

Gilly Lovegrove

Gilly Lovegrove is een ervaren kunstenares en getraind aan Central St. Martins college in Londen. Ze geeft workshops over (portret)tekenen en schilderen in heel Engeland.