| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Waar haal je de energie vandaan?

5 geheimen om te schitteren

 
Waar haal je de energie vandaan?
Boek, 160 pagina's
ISBN: 9789462960350
februari 2016
Werk en loopbaan
€ 22,99
 

Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. Maar waar haal je die energie vandaan? Hoe laad je jezelf voldoende op, zodat je bestand bent tegen de hectiek van alledag en steeds weer het beste uit jezelf weet te halen?

In dit praktische en inspirerende boek lees je hoe je je mentale, emotionele en sociale energiebronnen vindt én activeert. Op basis van jarenlang onderzoek leggen de auteurs op heldere en aansprekende wijze uit hoe je dagelijks met 100% energie aan de slag kunt gaan. Daarnaast geven ze tientallen tips en technieken om energieker dan ooit door het leven te gaan en buiten gewoon te presteren, thuis en op je werk. Waar haal je de energie vandaan? is een no-nonsense boek voor iedereen die in beweging wil komen!

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Eerder schreef hij de bestsellers 'Kus de visie wakker', 'We hebben er zin in!', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.

Patrick Davidson is als adviseur, spreker en publicist gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen. Samen zijn zij eigenaar van betterday en EnergyFinder.

Hans van der Loo

Hans van der Loo

Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Als adviseur, spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisaties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools en is eigenaar van betterday en EnergyFinder.


Patrick Davidson

Patrick Davidson

Patrick Davidson is als adviseur, spreker en publicist gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen. Samen met Hans van der Loo is hij eigenaar van betterday en EnergyFinder.