| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

PuberPower

Succes is een keuze

 
PuberPower
Boek, 160 pagina's
ISBN: 9789462960138
februari 2015
Persoonlijke ontwikkeling
20,00
 

Als tiener ligt de wereld voor je open. Maar durf je daarin ook succesvol te zijn? Als je zicht hebt op jouw talenten, en deze combineert met mentale, fysieke en emotionele fitheid, staat niets jouw succes meer in de weg.

In PuberPower ontdek je welke talenten je in huis hebt en hoe je deze in kunt zetten om te bereiken wat jij wilt. Ook leer je hoe je zélf oplossingen kunt vinden voor de moeilijkheden die je tegenkomt. Hoe maak je eigenlijk een goede planning? Waarom zijn sporten en goed eten zo belangrijk? En hoe zorg je dat je elke ochtend fris opstaat? Al deze dingen zorgen voor meer concentratie en rust in je hoofd. Dit boek helpt je de motivatie te vinden om de zesjescultuur te overstijgen. Geloof in jezelf, en kies voor succes!

- Een inspirerend boek dat laat zien dat je succes in eigen hand hebt. Wat is jouw excuus?

- Eindelijk een boek voor jou en niet over jou

- Boordevol praktische tips die pubers helpen hun (leer)prestaties te verbeteren

- Met kleurrijke tekeningen van Jenneke ter Horst

PuberPower is geschreven door Hanneke van der Marel en Pons Jan Vermeer. Zij zetten eigen en bewezen ervaringen uit de topsport en het ondernemerschap in om leer- en sportprestaties van tieners te verhogen.

“Sinds ik goed heb leren plannen, gaat mijn huiswerk echt veel beter. Jeetje, ik wist niet dat het zo’n verschil kon maken. Echt een handig boek!” – Mirthe, 14

“Door het lezen van dit boek heb je de tools en de kennis in handen die ik in mijn pubertijd heb gemist." – Jochem Uytdehaage, tweevoudig Olympisch kampioen schaatsen

“Jong ondernemerschap is heel belangrijk voor de economie. Als jonge ondernemer heb je een open mind en creativiteit en lef genoeg! Toch mis je nog de ervaring van een doorgewinterde ondernemer. Het is belangrijk om te weten wat je talenten zijn. PuberPower is dé handleiding voor jongeren om aan de slag te gaan met hun ideeën.” – Hans van Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL voor ondernemers.

Hanneke van der Marel

Hanneke van der Marel

Drs. Hanneke van der Marel (1968) is gedreven ondernemer die het maximale talent uit mensen wil halen. Na een studie Franse Taal en Letterkunde in Utrecht en een carrière bij KPN, heeft zij tien jaar als ondernemer in het onderwijs gewerkt met de oprichting van Max Studiepartner en Studenticoach, een instituut voor studiebegeleiding. In 2007 richtte zij Studie@Sport op en is zij het onderwijs gaan benaderen vanuit de metaforen uit de sport. Ze is directeur Sport van gemeente Den Haag.


Pons Jan Vermeer

Pons Jan Vermeer

Pons Jan Vermeer is van oorsprong sportdocent met als favoriete richting de tennissport. In het verleden heeft hij tien jaar gewerkt als nationaal trainer bij de K.N.L.T.B. waar hij medeverantwoordelijk was voor de Nederlandse jeugdselectie. Zijn interesse ligt in alles wat de prestaties en balans van mensen verbetert, dat is zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Al twaalf jaar werkt hij voornamelijk buiten de tennissport als coach/trainer/facilitator voor verschillende doelgroepen (topsporters, onderwijs, bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland).


Persbericht 03-03-2015

PuberPower!

Als tiener ligt de wereld voor je open. Maar durf je daarin ook succesvol te zijn? Als je zicht hebt op jouw talenten, en deze combineert met mentale, fysieke en emotionele fitheid, staat niets jouw succes meer in de weg.

In PuberPower ontdek je welke talenten je in huis hebt en hoe je deze in kunt zetten om te bereiken wat jij wilt. Ook leer je hoe je zélf oplossingen kunt vinden voor de moeilijkheden die je tegenkomt. Hoe maak je eigenlijk een goede planning?Waarom zijn sporten en goed eten zo belangrijk? En hoe zorg je dat je elke ochtend fris opstaat? Al deze dingen zorgen voor meer concentratie en rust in je hoofd. Dit boek helpt je de motivatie te vinden om de zesjescultuur te overstijgen. Geloof in jezelf, en kies voor succes!


  • Een inspirerend boek dat laat zien dat je succes in eigen hand hebt. Wat is jouw excuus?

  • Eindelijk een boek voor jou en niet over jou

  • Boordevol praktische tips die pubers helpen hun(leer)prestaties te verbeteren

  • Met kleurrijke tekeningen van Jenneke ter Horst

Over de auteurs

PuberPower is geschreven door Hanneke van der Marel en Pons Jan Vermeer. Zij zetten eigen en bewezen ervaringen uit de topsport en het ondernemerschap in om leer- en sportprestaties van tieners te verhogen.


PuberPower

Succes is een keuze

 

ISBN:                    9789462960138
Uitvoering:         Paperback
Pagina’s:             160
Prijs:                     €20,00

 

Auteurs:

Hanneke van der Marel

Pons Jan Vermeer

 

Bekijk het inkijkexemplaar

Voor meer informatie of het aanvragen van een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met: Lisanne Verschoor / lisanne@vanduurenmedia.nl / 0345-473392

Aanbevelingen

“Sinds ik goed heb leren plannen, gaat mijn huiswerk echt veel beter. Jeetje, ik wist niet dat het zo’n verschil kon maken. Echt eenhandig boek!” 
– Mirthe, 14

“Door het lezen van dit boek heb je de tools en de kennis in handen die ik in mijn pubertijd heb gemist." 
– Jochem Uytdehaage, tweevoudig Olympisch kampioen schaatsen

“Jong ondernemerschap is heel belangrijk voor de economie.Als jonge ondernemer heb je een open mind en creativiteit en lef genoeg! Toch mis je nog de ervaring van een doorgewinterde ondernemer. Het is belangrijk om te weten wat je talenten zijn. PuberPower is dé handleiding voor jongeren om aan de slag te gaan met hun ideeën.” 
– Hans van Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL voor ondernemers.