| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Solliciteren met de GunfactorVerhoger

 
Solliciteren met de GunfactorVerhoger
Boek, 176 pagina's
ISBN: 9789462960114
april 2015
Werk en loopbaan
€ 17,50
E-boek
ISBN: 9789462960121
april 2015
Werk en loopbaan
€ 13,99
 

Veel werkzoekenden zoeken nog op de ‘ouderwetse’ manier naar een baan. Ze openen internet, googelen op vacatures en solliciteren op de eerste de beste baan die enigszins passend lijkt. Het probleem: ook anderen vinden deze vacatures. Een werkzoekende heeft doorgaans meer dan honderd concurrenten. En dat maakt de kans op een baan aanzienlijk kleiner.

Solliciteren anno nu vraagt om een andere aanpak: als sollicitant moet je werken aan je ‘gunfactor’, zodat je de baan krijgt die je zo graag wilt hebben. Met de GunfactorVerhoger onderscheid je je op de juiste manier. Je leert werken met het Gunningswiel: de acht componenten waarmee je invloed kunt uitoefenen op de hoogte van je gunfactor. Dat is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers, je ambassadeurs en netwerkcontacten, want die nieuwe baan moet je worden gegund.

Met dit praktische boek leer je alles over:

- Hoe je werkt aan je profilering en zichtbaarheid

- Hoe je je kennis en kunde onder de aandacht brengt

- Hoe je je onderscheidt van andere sollicitanten

- Hoe je een sterk netwerk opbouwt en onderhoudt

- Hoe je vertrouwen opbouwt en commitment krijgt om een gunning tot stand te brengen

Gertien Beijering

Gertien Beijering

‘Waar een wil is, is een weg en laat dat zien’ Dat is het motto van Gertien Beijering. Bij alles wat zij doet, geldt: ‘Practise what I preach.’ Veel voldoening krijgt ze uit het feit dat ze met haar kennis en jarenlang ervaring anderen kan inspireren, motiveren en stimuleren om meter te maken door de inzet van hun kwaliteiten, talenten, ervaring, persoonlijkheid en zelfsturing. Want zichtbaarheid van deze factoren in je communicatie, loopbaan en netwerk maakt dat je sneller gewenste resultaten behaalt en successen kunt vieren.

De interesse van Gertien in de gunfactor is enkele jaren geleden ontstaan. Gertien is van mening dat je altijd afhankelijk bent van de mening van een ander. Echter je kunt invloed uitoefenen op de mening die een ander zich over jou vormt door met je houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid authenticiteit uit te stralen. Wanneer het ontstane beeld positief is, is diegene sneller geneigd je te vertrouwen en je te helpen bij het behalen van jouw resultaten. Je hebt dan een gunfactor. Van haar bedrijven ‘De GunfactorVerhoger’ en de ‘Gunfactor Academie helpt ze nu anderen met het verhogen van hun gunfactor op de arbeidsmarkt.

Gertien schreef de boeken 'Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger' (Van Duuren Management) en 'Solliciteren? Zet je Gunfactor in!' (AnderZ) Dit laatste boek is een derde, herziene editie van de titel 'Solliciteren met de GunfactorVerhoger'.