| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Zaken/Vrouw

Laat je inspireren door de Zakenvrouwen van het Jaar

 
Zaken/Vrouw
Boek, 184 pagina's
ISBN: 9789462960039
Deze titel is niet langer leverbaar
Werk en loopbaan
 

Zakenvrouw van het Jaar word je niet zomaar. Om voorgedragen te worden voor de Prix Veuve Clicquot moet je visie hebben, uitblinken in leidinggevende capaciteiten, dynamisch en innovatief zijn, persoonlijkheid hebben en maatschappelijk betrokken zijn. Ruim dertig Nederlandse vrouwen mogen sinds 1981 deze eervolle titel dragen.

Al die zakenvrouwen hebben een boeiend verhaal. Over waar zij vandaan komen, over wat hen beweegt, over het bedrijf dat zij hebben opgebouwd, over het combineren van zaken en privé, over hun successen, over hun tegenslagen, en over de lessen die zij hebben geleerd. Uit elk portret haal je verrassende inzichten. En er is één ijzersterke gezamenlijke boodschap: 'Waar een wil is, is een weg.'

In Zaken/Vrouw worden 28 van die unieke verhalen voor het eerst bij elkaar gebracht. Samen laten ze het andere, vrouwelijke gezicht zien van ondernemend Nederland.

- Inspirerende portretten van toonaangevende vrouwelijke ondernemers en bestuurders

- Een fascinerende kijk op geschiedenis én toekomst van het Nederlandse zakenleven

- Voor iedereen die haar of zijn eigen weg zoekt in economie, carrière en samenleving

Pierre Spaninks is zelfstandig professional in journalistiek en communicatie. Hij schrijft over management, organisatie en ondernemerschap. Mirjam van der Linden is freelancefotograaf. Zij is gespecialiseerd in editorial portretten en maakt daarnaast lifestylefoto's, autonome portretseries en fotofilms.

Pierre Spaninks

Pierre Spaninks

Pierre Spaninks is zelfstandig professional in journalistiek en communicatie. Hij schrijft over management, organisatie en ondernemerschap.


Mirjam van der Linden

Mirjam van der Linden

Mirjam van der Linden is freelancefotograaf. Zij is gespecialiseerd in editorial portretten en maakt daarnaast lifestylefoto's, autonome portretseries en fotofilms.