| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Mijn baas kiest voor mijn talent

Hoe verbind je talenten van mensen met excellente resultaten?

 
Mijn baas kiest voor mijn talent
Boek, 192 pagina's
ISBN: 9789082542233
november 2016
Werk en loopbaan
€ 29,99
 

Elk bedrijf is op zoek naar talent. Maar de betekenis die aan ‘talent’ wordt gegeven,

verschilt erg van organisatie tot organisatie. Mijn baas kiest voor mijn talent reikt de handvatten aan om meteen met talent in je organisatie aan de slag te gaan. Daarbij putten de auteurs uit de inzichten van jarenlang veldwerk bij uiteenlopende organisaties in de profit- en non-profitsector.

Deze herziene editie is volledig in lijn met de online tool op www.mytalentbuilder.com. Daarmee ontdek je gemakkelijk het talentenprofiel van elke medewerker en leer je hoe je dat op de beste manier kunt inzetten in jouw organisatie. De ideale methode om in te schatten hoe medewerkers in een team elkaar kunnen versterken.

Luk Dewulf is pedagoog, talentenfluisteraar, coach en een veelgevraagd spreker rond talent. Hij is auteur van 'Ik kies voor mijn talent' en coauteur van 'Help! Mijn batterijen lopen leeg'.

Peter Beschuyt is pedagoog en adviseur bij Kessels & Smit, The Learning Company. Hij ondersteunt organisaties en scholen bij de ontwikkeling en implementatie van een talentgericht beleid.

Luk DeWulf

Luk DeWulf

Luk DeWulf is pedagoog, talentenfluisteraar, coach en een veelgevraagd spreker rond talent. Hij is coauteur van Mijn baas kiest voor mijn talent en Help! Mijn batterijen lopen leeg .