| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen

Gijs van Wulfen (1960) is professioneel spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Hij werkte als marketeer in de food-industrie en adviseerde bij Ernst & Young en Boer & Croon. Eind 2002 startte hij een eigen organisatie die zich richt op het versnellen van innovatie in organisaties. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode (FORTH innovation method). De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces. Gijs helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten. Zijn internationale bestseller De Innovatie Expeditie is inmiddels in zes talen verschenen, waaronder Nederlands. Zijn boek Het Innovatiedoolhof werd bekroond tot Managementboek van het Jaar 2018. Daarin geeft hij vier routes om succesvolle nieuwe business cases op te leveren. In zijn laatste boek Innoveer jezelf is verschenen bij ons label AnderZ.

Gijs was in 2013 een van de eerste Influencers bij Linkedin en heeft 300.000 volgers. Al vier jaar op een rij is Gijs gekozen in de top 10 van de internationale innovatiebloggers top 40. Gijs is keynote speaker bij verschillende grote internationale evenementen. Zo was hij spreker bij de ‘Turkish Innovation Week’ in Istanbul en bij ‘Product Innovation Berlin’. En faciliteert hij innovatieworkshops voor 3M in de Verenigde Staten en AIRBUS in Frankrijk.

Gijs inspireert mensen als workshopleider of als keynote speaker op (inter)nationale innovatieconferenties of managementbijeenkomsten. De lezingen en workshops van Gijs zijn praktisch, informeel, vol humor en entertainment.


 
 

Van Gijs van Wulfen verschenen de volgende titels

Inspiratie voor Innovatie
Persoonlijke ontwikkeling
maart 2019
Paperback, kleur: € 17,50

 
 
Innoveer Jezelf
Werk en loopbaan
maart 2017
Paperback, zwart-wit: € 20,99
E-book: € 20,99