| 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 

Guido Weijers
Guido Weijers verdiept zich al jaren in positieve psychologie, non-dualisme, Neuro Linguïstisch Programmeren en andere zelfhulpmethodes. Voor zijn Masterclass Geluk volgde hij zelf masterclasses aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook sprak hij op TEDx over The Pursuit of Happiness en deed hij in Bhutan onderzoek naar het bruto nationaal geluk.
Ezra van Zadelhoff
Ezra van Zadelhoff
Ezra van Zadelhoff is als coach, onderzoeker en trainer werkzaam op het gebied van kwaliteit van leven voor personen met dementie en hun naasten.
 
 
Graham Allcott
Graham Allcott
Graham Allcott is productiviteitsexpert, sociaal ondernemer en oprichter van Think Productive. Hij traint medewerkers van uiteenlopende grote bedrijven als Heineken en het Britse kabinet om hun productiviteit te verhogen.
Gertien Beijering
Gertien Beijering
‘Waar een wil is, is een weg en laat dat zien’ Dat is het motto van Gertien Beijering. Bij alles wat zij doet, geldt: ‘Practise what I preach.’ Veel voldoening krijgt ze uit het feit dat ze met haar kennis en jarenlang ervaring anderen kan inspireren, motiveren en stimuleren om meter te maken door de inzet van hun kwaliteiten, talenten, ervaring, persoonlijkheid en zelfsturing. Want zichtbaarheid van deze factoren in je communicatie, loopbaan en netwerk maakt dat je sneller gewenste resultaten behaalt en successen kunt vieren. De interesse van Gertien in de gunfactor is enkele jaren geleden ontstaan. Gertien is van mening dat je altijd afhankelijk bent van de mening van een ander. Echter je kunt invloed uitoefenen op de mening die een ander zich over jou vormt door met je houding, communicatie, gedrag, zichtbaarheid en vindbaarheid authenticiteit uit te stralen. Wanneer het ontstane beeld positief is, is diegene sneller geneigd je te vertrouwen en je te helpen bij het behalen van jouw resultaten. Je hebt dan een gunfactor. Van haar bedrijven ‘De GunfactorVerhoger’ en de ‘Gunfactor Academie helpt ze nu anderen met het verhogen van hun gunfactor op de arbeidsmarkt. Gertien schreef de boeken 'Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger' (Van Duuren Management) en 'Solliciteren? Zet je Gunfactor in!' (AnderZ) Dit laatste boek is een derde, herziene editie van de titel 'Solliciteren met de GunfactorVerhoger'.
 
 
Bart van den Belt
Bart van den Belt
Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academy. Hij verzorgt seminars en trainingen over (online) marketing, sales en ondernemerschap. In 2014 werd hij uitgeroepen tot Freelancer of the Year. Hij is auteur van de bestseller 'Fluitend veranderen'.
Yvette Berkel
Yvette Berkel
Yvette Berkel heeft jarenlange ervaring als inkoopmanager en adviseert vanuit haar bedrijf Procurance op het gebied van inkoop.
 
 
Theo Blom
Theo Blom
Theo Blom is sectordirecteur Zorg, Welzijn & Sport van het Graafschap College.
Gwenda Schlundt Bodien
Gwenda Schlundt Bodien
Gwenda Schlundt Bodien is (mede)ontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak en (mede)oprichter van NOAM, een netwerk voor progressiegericht werken. Ze is trainer, coach en auteur. Eerder schreef zij onder andere de boeken Ontwikkel je mindset en Progressie door zelfcoaching.
 
 
Mayta Braun
Mayta Braun
Mayta Braun is trainer, coach en auteur in talentontwikkeling. Het is zijn overtuiging, dat mensen en organisaties ongekende vermogens hebben om succesvol te zijn. Hij is auteur van IK (Remco Claassen) en Gouden discipline.
Jaap Bressers
Jaap Bressers
Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden. Tot hij bij een duikongeluk op zijn 21e zijn nek brak en in een rolstoel belandde. Dit zette zijn leven op zijn kop en maakte dat hij op een heel andere manier ging kijken naar de wereld om zich heen. Inmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker – Nederlands eerste sit-down comedian. Zijn optredens raken en vermaken en inspireren je om zelf het verschil te maken, in je werk en je persoonlijke leven. www.jaapbressers.nl
 
 
Marenthe de Bruijne
Marenthe de Bruijne
Marenthe de Bruijne is expert op het gebied van creatief denken. Persoonlijke vernieuwing en het vergroten van je slagkracht staan in haar trainingen en workshops centraal.
Pedro De Bruyckere
Pedro De Bruyckere
Pedro De Bruyckere is pedagoog en onderzoeker aan de Arteveldehogeschool in Gent en bestrijdt mythes over onderwijs en leren. Hij is coauteur van De jeugd is tegenwoordig, Jongens zijn slimmer dan meisjes en Ik was 10 in 2015. Zijn werk is internationaal bekend en in meerdere talen uitgegeven.
 
 
Monic Bührs
Monic Bührs
Monic Bührs en Elisa de Groot zijn vanuit In Touch Women Resource management actief op het gebied van training en coaching van vrouwen. Daarnaast werven en selecteren zij hoogopgeleide vrouwen voor vaste en interim-posities. Zij zijn de auteurs van de bestseller Stratego® voor vrouwen.
Dana Caspersen
Dana Caspersen
Dana Caspersen is expert op het gebied van conflictoplossing en bemiddeling. Ze werkt internationaal als bemiddelaar, docent en ontwikkelaar van workshops en projecten over hoe mensen zelf conflicten kunnen oplossen en de dialoog kunnen verbeteren.
 
 
Patrick Davidson
Patrick Davidson
Patrick Davidson is als adviseur, spreker en publicist gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen. Samen met Hans van der Loo is hij eigenaar van betterday en EnergyFinder.
Astrid Davidzon
Astrid Davidzon
Astrid Davidzon is expert op het gebied van perfectionisme. Ze is Masterpractitioner Hypnotherapie en coacht mensen bij het loslaten van hun perfectionisme door middel van de NLP-methode, waarbij gedachten en gevoelens op een positieve manier worden geherprogrammeerd.
 
 
Pep Degens
Pep Degens
Pep Degens zit ruim vijftien jaar in het trainersvak. In zijn ZEKERtraining trainde hij de afgelopen jaren honderden mensen in persoonlijk geluk. Door de opmerkelijk hoge resultaten bereikte hij in 2013 de finale van de eerste Wedstrijd om de Beste Opleider van Nederland. Eerder schreef hij de boeken Wie is hier nou de baas? en Droom jouw leven, leef jouw dromen.
Luk Dewulf
 
 
Kees van Dijk
Kees van Dijk
Kees van Dijk (1957) begon 25 jaar geleden bij GITP als trainer en adviseur. Ontwikkelde zich daarnaast tot teammanager en coach. Heeft een passie voor mensen en begeleidt individuen en team om manieren te vinden waarop mensen in organisaties duurzaam kunnen bijdragen en bloeien. Gelooft in de combinatie van helderheid, doelen stellen en sturen aan de ene kant en zoeken en ondersteunen aan andere kant.
Remko van der Drift
Remko van der Drift
Remko van der Drift is faalkundige, opschudder en directeur van het Instituut voor Faalkunde. Hij wil dat jij milder wordt voor je eigen fouten en dit ook kan zijn voor de fouten van anderen. Dan kunnen we misschien allemaal faalkundigen worden! Met energieke workshops, trainingen en lezingen inspireert hij mensen om het allerbeste uit zichzelf te falen.
 
 
Joost Elffers
Joost Elffers
Joost Elffers is conceptbedenker. Hij is het brein achter de bestsellers The 48 Laws of Power en The Art of Seduction.
Martijn Frijters
Martijn Frijters
Martijn Frijters is adviseur bij APPM Management Consultants. Hij richt zich op persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en verandertrajecten. Hij doet dat door te bouwen aan een groeimindset en effectieve overtuigingen bij mens en organisatie.
 
 

Lillian Glass
Dr. Lillian Glass, de ‘First Lady van Communicatie’, is een gerespecteerd autoriteit op het gebied van communicatie en de psychologie van menselijk gedrag. Ze is auteur van 18 boeken, waaronder enkele bestsellers, die over de hele wereld verkocht zijn.
Marshall Goldsmith
Marshall Goldsmith
Marshall Goldsmith is wereldberoemd executive coach en werd in 2011 uitgeroepen tot de #1 leadership thinker van de Thinkers50. Hij helpt topmensen uit het zakenleven om hun soms onbewuste gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Eerder schreef hij de bestsellers What got you here won’t get you there en Mojo.
 
 
Elisa de Groot
Elisa de Groot
Monic Bührs en Elisa de Groot zijn vanuit In Touch Women Resource management actief op het gebied van training en coaching van vrouwen. Daarnaast werven en selecteren zij hoogopgeleide vrouwen voor vaste en interim-posities. Zij zijn de auteurs van de bestseller Stratego® voor vrouwen.

Cees Harmsen
Cees Harmsen is expert op het gebied personal branding. Vanuit zijn bedrijf Mindsetter en als vestigingsdirecteur bij Van Ede en Partners is hij dagelijks bezig met de personal branding van ondernemers, politici en creatieve geesten die behoefte hebben aan een onderscheidend, authentiek profiel. Hij schreef eerder Personal branding in turbulente tijden, Opmerkelijke Ik en Present.
 
 
Gill Hasson
Gill Hasson
Gill Hasson is docent aan de Universiteit van Sussex en geeft trainingen. Als freelance journalist schrijft ze artikelen over persoonlijke ontwikkeling en relaties. Haar drijfveer is de overtuiging dat mensen hun manier van denken over het leven, anderen en henzelf positief kunnen veranderen.
Mark Siegenbeek van Heukelom
Mark Siegenbeek van Heukelom
Mark Siegenbeek van Heukelom is trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij helpt mensen hun purpose te vinden en vanuit daar te leven. Zelf was hij ooit een hardcore scepticus, maar nu mediteert hij dagelijks. Mark is auteur van de bestseller Is dit het nou?
 
 
Casper Hulshof
Casper Hulshof
Casper Hulshof is psycholoog en is als docent onderwijskunde verbonden aan de afdeling Educatie van de Universiteit Utrecht. Hij heeft ervaring met experimenteel onderwijskundig onderzoek, en spreekt graag en veel over de rol van media en internet in het huidige onderwijs.
Sigrid van Iersel
Sigrid van Iersel
Sigrid van Iersel is verhalenmaker met een journalistieke achtergrond. Ze is specialist op het gebied van storytelling met een creatieve invalshoek.
 
 
Tosca Janssens
Tosca Janssens
Tosca Janssens is specialist op het gebied van communicatie in zorg en onderwijs en is als mantelzorger ervaringsdeskundige.
Tjip de Jong
Tjip de Jong
Tjip de Jong is zelfstandig organisatieadviseur en onderzoeker. Hij schreef een proefschrift over sociaal kapitaal en kennisproductiviteit. Hij schreef eerder o.a. Verslaafd aan organiseren en is coauteur van Denken in organisaties en de bestseller We presteerden nog lang en gelukkig.
 
 
Asha Kalijan
Asha Kalijan
Asha Kalijan is coach, consultant én yogadocent. Vanuit haar eigen bedrijf Adimco coacht en adviseert zij op het gebied van persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling. Daarnaast geeft zij yoga- en meditatielessen voor de nodige balans. www.adimco.org

Paul Kirschner
Paul Kirschner is universiteitshoogleraar onderwijspsychologie. Hij is expert op het terrein van onderwijsontwerp en leerprocessen, levenslang leren, ontwikkeling van interactie in het onderwijs, computerondersteund samenwerkend leren en assessment.
 
 
Pieter Klaassen
Pieter Klaassen
Pieter Klaassen (1959) is aikidofilosoof en begon dertig jaar geleden met het beoefenen, bestuderen en vertalen naar het dagelijks leven van het aikidogedachtegoed. Zijn passie is mensen laten ervaren welke kracht zij hebben als zij in balans of aan zijn en wat zij daarmee kunnen in de praktijk. Hij ziet zichzelf als een groot kind dat onbevangen de wereld in kijkt en vandaaruit handelt en leeft.
Peter Klijsen
Peter Klijsen
Peter Klijsen (1964) werkt als 15 jaar voor GITP als senior adviseur, trainer en coach, Op een open, inspirerende en betrokken wijze werkte hij met mee dan duizend professionals en managers met dit model. Hij is overtuigd dat individuele ontwikkeling samen opgaat met de organisatie ontwikkeling die nodig is. Zijn aanpak kenmerkt zich door een mengeling van zakelijk en zacht.
 
 

Frank Kwakman
Frank Kwakman is fellow van diverse universiteiten en hogescholen en auteur van diverse boeken over ondernemerschap en innovatie bij professionals. Hij helpt professionals hun toekomst, business en dienstverlening te herzien om betekenisvol te blijven voor klanten.
Donald en Caroline Kwint
Donald en Caroline Kwint
Donald en Caroline hebben twee kinderen (van 7 en 10) en zijn de oprichters van de website www.succesvolopvoeden.nl. Ze ontdekten dat hun jarenlange passie voor persoonlijke ontwikkeling de sleutel was tot hun fantastische gezin. Dat gunnen ze iedereen. Het is hun missie om 500.000 ouders te inspireren tot een leuker, makkelijker en duurzamer gezinsleven.
 
 
Mirjam van der Linden
Mirjam van der Linden
Mirjam van der Linden is freelancefotograaf. Zij is gespecialiseerd in editorial portretten en maakt daarnaast lifestylefoto's, autonome portretseries en fotofilms.
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Als adviseur, spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisaties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools en is eigenaar van betterday en EnergyFinder.
 
 

Gilly Lovegrove
Gilly Lovegrove is een ervaren kunstenares en getraind aan Central St. Martins college in Londen. Ze geeft workshops over (portret)tekenen en schilderen in heel Engeland.

 
 
Hanneke van der Marel
Hanneke van der Marel
Drs. Hanneke van der Marel (1968) is gedreven ondernemer die het maximale talent uit mensen wil halen. Na een studie Franse Taal en Letterkunde in Utrecht en een carrière bij KPN, heeft zij tien jaar als ondernemer in het onderwijs gewerkt met de oprichting van Max Studiepartner en Studenticoach, een instituut voor studiebegeleiding. In 2007 richtte zij Studie@Sport op en is zij het onderwijs gaan benaderen vanuit de metaforen uit de sport. In 2014 heeft zij bewust gekozen om weer in het bedrijfsleven aan de slag te gaan en zich verder te ontwikkelen op het gebied van vitaliteit en ondernemend leiderschap. Ze werkt als Senior Consultant bij Higher & Company @MarelHanneke h.vandermarel@higher.nl
Jolanda Meijer
Jolanda Meijer
Jolanda Meijer (ex-KLM) is gespecialiseerd in stressreductie en burn-outpreventie. In haar coachpraktijk De Ruimtewinner begeleidt ze mensen die uit balans zijn geraakt naar meer rust en ruimte voor zichzelf. Zij geeft bedrijfstrainingen gericht verbetering van persoonlijke effectiviteit vermindering van werkstress. In mei 2016 verscheen haar eerdere boek Een opgeruimd hoofd in 7 stappen.
 
 
Debby Mureau
Debby Mureau
Debby Mureau is al meer dan twintig jaar stem- en presentatiecoach. Ze geeft trainingen op het gebied van professioneel, succesvol en gezond spreken, en werkt als stemcoach bij diverse omroepen. Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in bedrijfsfilms, e-learningprogramma’s en voiceresponsesystemen.
Norbert Nielen
Norbert Nielen
Norbert Nielen (1964) werkt inmiddels 18 jaar voor GITP als senior adviseur, trainer en coach. Eerst gericht op het individu, daarna op teams en organisaties. Hij is enorm nieuwsgierig naar het potentieel van mensen en hoe hij hen kan helpen om dit te ontwikkelen. Mensen ervaren hem als helder, rustig, vertrouwenwekkend, deskundig en enthousiast over de mogelijkheden van persoonlijke ontwikkeling.
 
 
Wout Plevier
Wout Plevier
Wout Plevier is trainer, spreker, coach en auteur in persoonlijke effectiviteit. Hij heeft al meer dan 60.000 mensen geleerd, hoe ze met meer bezieling en op hun talent kunnen leven en werken. Hij schreef de bestseller Win tijd met snellezen.

Leo Pot
Leo Pot is succesvol manager en cultuurondernemer. Eerder schreef hij de enthousiast ontvangen managementboeken Hoe pak je een oen zijn poen? over het gebruik van psychologie in marketing en sales en Hoe krijg je altijd gelijk? met 49 psychologische inzichten (die je misschien toch maar niet moet gebruiken…).
 
 

Rolf Rosenmöller
Rolf Rosenmöller is partner, trainer en adviseur bij Itasc Nederland en e-Progress. Hij nodigt professionals uit ‘de beste versie van zichzelf in de wereld te zetten’ om onderscheidende resultaten te boeken voor zowel klanten als zichzelf.
Edwin Selij
Edwin Selij
Edwin Selij is coach, spreker en trainer. Hij geeft Breek je vrij-seminars, is eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en is te gast geweest bij verschillende tv-programma’s, zoals De slechtste chauffeur van Nederland en Bizarre Eters.
 
 
Gary Small
Gary Small
Gary Small is professor psychiatrie en directeur van het UCLA Longevity Center. Hij geeft wereldwijd lezingen en wordt gezien als vooraanstaand wetenschappelijk vernieuwer. Samen met zijn vrouw Gigi Vorgan schreef hij zes boeken, waaronder De geheugenbijbel.
Bert Smits
Bert Smits
Bert Smits is sociaal pedagoog en maatschappelijk ondernemer. Hij begeleidt organisaties, overheden en bedrijven in complexe transitieprocessen vanuit Levuur.
 
 
Pierre Spaninks
Pierre Spaninks
Pierre Spaninks is zelfstandig professional in journalistiek en communicatie. Hij schrijft over management, organisatie en ondernemerschap.
Machteld Stakelbeek
Machteld Stakelbeek
Machteld Stakelbeek is psycholoog en sinds 1996 met haar praktijk gevestigd in Dordrecht. Zij is gespecialiseerd in relaties en (persoonlijk) leiderschap. Zij werkt als coach, trainer en spreker voor bedrijven en particulieren. Publicaties van haar hand: - Spel der godinnen – coachingskaarten voor vrouwen (2012) - Goede relaties werken zo! 5 principes om je persoonlijke en zakelijke relaties te versterken (van Duuren Psychologie, 2014) - Dag Dood, tot later (AnderZ, 2018)
 
 
Martha Stout
Martha Stout
Martha Stout is klinisch psycholoog. Ze werkte jarenlang voor de afdeling psychiatrie aan Harvard Medical School en heeft nu een privépraktijk. Eerder verschenen van haar de boeken The Myth of Sanity en The Paranoia Switch.
Ingeborg Timmerman
Ingeborg Timmerman
Ingeborg Timmerman is oprichter van het Seksuologisch Expertise Centrum in Haarlem en heeft ruim 25 jaar ervaring als seksuoloog/psychotherapeut. Zij werkt ook mee als expert aan het succesvolle tv-programma Married at first sight (RTL 4).
 
 
Carlie van Tongeren
Carlie van Tongeren
Carlie van Tongeren is freelance journalist, redactuer en auteur van de chicklits Cruise Control, Liever Lombok en Pasta & Passie. Daarnaast is zij co-auteur van Zin in seks.
Simon van der Veer
Simon van der Veer
Simon van der Veer is organisatieadviseur, schrijver en spreker. Hij is auteur van Animal Firm, De organisatie draait door en Move before you’re ready. Hij helpt organisaties en teams met ontwikkeling van strategie, leiderschap, cultuur en innovatie. Hij staat daarbij liever met zijn poten in de klei dan op de hei.
 
 
Henk Verhoeven
Henk Verhoeven
Henk Verhoeven heeft twintig jaar ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog. Hij is docent toegepaste psychologie en co-auteur van 'Alles over werven en selecteren' en 'Personeelsselectie en assessment'.
Pons Jan Vermeer
Pons Jan Vermeer
Pons Jan Vermeer is van oorsprong sportdocent met als favoriete richting de tennissport. In het verleden heeft hij tien jaar gewerkt als nationaal trainer bij de K.N.L.T.B. waar hij medeverantwoordelijk was voor de Nederlandse jeugdselectie. Zijn interesse ligt in alles wat de prestaties en balans van mensen verbetert, dat is zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Al twaalf jaar werkt hij voornamelijk buiten de tennissport als coach/trainer/facilitator voor verschillende doelgroepen (topsporters, onderwijs, bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland).
 
 
Rijn Vogelaar
Rijn Vogelaar
Rijn Vogelaar is sociaalpsycholoog, voormalig directeur van onderzoeksbureau Blauw Research en auteur van De Superpromoter en De Enthousiasme Trilogie: Flame, Flow, Flood. Naast schrijver is hij spreker, trainer en docent Rational & Emotional Decision making aan de Polytechnical University in Hong Kong.

 
 
Mark de West
Mark de West
Mark de West is onderzoeker en security consultant bij Restment. Hij begeleidt organisaties en (vermogende) families met veiligheidsvraagstukken. Bij acute problemen waarbij fraude, een cyberattack of fysieke dreiging in het spel is, wordt hij als expert betrokken. Hij brengt de risico’s in kaart en weet precies hoe je die, met een nuchtere kijk op de situatie, kunt reduceren.
Richard Wolfe
Richard Wolfe
Richard Wolfe heeft een passie voor het zoeken naar slimme methodes om technologie vóór ons te laten werken, in plaats van tegen ons. Hij is trainer en oprichter van Email Handyman. Daarnaast is hij ontwikkelaar van de populaire productiviteitsapp Braintoss.
 
 
Floris Wouterson
Floris Wouterson
Floris Wouterson is slaapexpert en gespecialiseerd in het helpen van ondernemers, atleten en managers om hun slaap en daarmee hun performance, humeur en levenskwaliteit sterk te verbeteren. Zijn motto is: change a little, change a lot.
Gijs van Wulfen
Gijs van Wulfen
Gijs van Wulfen (1960) is professioneel spreker, auteur en trainer over innovatie en design thinking. Hij werkte als marketeer in de food-industrie en adviseerde bij Ernst & Young en Boer & Croon. Eind 2002 startte hij een eigen organisatie die zich richt op het versnellen van innovatie in organisaties. Hij is de grondlegger van de VOORT innovatiemethode (FORTH innovation method). De VOORT innovatiemethode verdubbelt de effectiviteit van jouw innovatieproces. Gijs helpt organisaties effectief te starten met innovatie en het bedenken van nieuwe producten en diensten. Zijn internationale bestseller De Innovatie Expeditie is inmiddels in zes talen verschenen, waaronder Nederlands. Zijn boek Het Innovatiedoolhof werd bekroond tot Managementboek van het Jaar 2018. Daarin geeft hij vier routes om succesvolle nieuwe business cases op te leveren. In zijn laatste boek Innoveer jezelf is verschenen bij ons label AnderZ. Gijs was in 2013 een van de eerste Influencers bij Linkedin en heeft 300.000 volgers. Al vier jaar op een rij is Gijs gekozen in de top 10 van de internationale innovatiebloggers top 40. Gijs is keynote speaker bij verschillende grote internationale evenementen. Zo was hij spreker bij de ‘Turkish Innovation Week’ in Istanbul en bij ‘Product Innovation Berlin’. En faciliteert hij innovatieworkshops voor 3M in de Verenigde Staten en AIRBUS in Frankrijk. Gijs inspireert mensen als workshopleider of als keynote speaker op (inter)nationale innovatieconferenties of managementbijeenkomsten. De lezingen en workshops van Gijs zijn praktisch, informeel, vol humor en entertainment.
 
 
Rob Yeung
Rob Yeung
Dr. Rob Yeung is toonaangevend psycholoog en expert op het gebied van zelfvertrouwen en presentatie vaardigheden. Bovendien is hij een veelgevraagd spreker op conferenties en universiteiten en heeft hij al meer dan 20 boeken geschreven.

 
 
Devora Zack
Devora Zack
Devora Zack is strategisch consultant, executive coach en CEO van Only Connect Consulting. Eerder schreef ze de boeken Networking for people who hate networking (2010) en Managing for people who hate managing (2012).
Cris Zomerdijk
Cris Zomerdijk
Cris Zomerdijk is associate partner bij Holland Consulting Group. Hij is gespecialiseerd in het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie bij dienstverlenende organisaties.
 
 
Marieke Zwinkels
Marieke Zwinkels
Marieke Zwinkels schreef dit boek nadat ze zelf 40 dagen lang elke dag aandacht besteedde aan zelfliefde en haar leven daardoor veranderde. Marieke gelooft dat iedereen écht vrij en gelukkig kan leven en is inspirator, deelt inzichten en kennis en biedt de praktische handvatten om dat te doen, bijvoorbeeld met haar programma The Freedom To Fly.